OVER ONS

V.V.C. bestaat sinds oktober 2001 en is een landelijk opererend bedrijf dat U professioneel en doelgericht op het gebied van veiligheid kan ondersteunen en ontzorgen. Door onze ruime bedrijfskennis en ervaring kunnen wij u onder andere van dienst zijn bij een quick scan, inspectie, advisering, training, VCA basis en VOL opleidingen, heftruck opleidingen, BHV- EHBO en eerste hulp aan kinderen opleiding, herhaling en oefening.

WIST U DAT V.V.C.:

 • Voor u signaleert een keuring of herhaling moet plaatsvinden.
 • Jaarlijks u brandblusmiddelen kan keuren en onderhouden.
 • Brandblussers kan leveren en eventueel plaatsen.
 • EHBO koffers op sterkte kan houden.
 • Nieuwe EHBO koffers en middelen kan leveren.
 • AED's kan leveren en onderhouden.
 • Diverse andere materialen en hulpverleningsmiddelen kan leveren.
 • BHV-ers en/of EHBO-ers gemotiveerd houdt.
 • Deelnemers ieder jaar een nieuw lesplan krijgen voorgeschotelt.
 • Ontruimingsoefeningen realiseert op uw locatie.
 • Door heel Nederland opleidingen en herhalingen uitvoert.
 • Goede opleidingsfaciliteiten in Eindhoven heeft.

Onze locatie

   Boven Zijde 8; 5626 EB Eindhoven

        Industrieterrein Kapelbeemd

        Bedrijfsnummer 4628
  040-2566041
  info@vanveenconsultancy.nl

MEDEWERKERS

Ad en Willy van Veen

Wij hebben Van Veen Consultancy in oktober 2001 opgericht. In de wandelgangen ook wel V.V.C. genoemd. Wij staan graag met onze voeten op de grond, leveren kwaliteit en bieden integrale veiligheid in heel het land. Niet voor niets is onze bedrijfs slogan "Uw veiligheid is onze zorg".


Om al onze activiteiten te kunnen uitvoeren hebben wij een groep fijne mensen om ons heen waar wij mee samenwerken en altijd een beroep op kunnen doen.

Ismail
Is onze keurmeester. Hij voert de controles, onderhoud en keuringen aan de brandblusmiddelen, vluchtwegaanduidingen en noodverlichtingen bij onze opdrachtgevers uit. Als projectiedeskundige biedt hij ons op zijn vakgebied ondersteuning.

Mathon
Werkt voor ons als EHBO instructeur en veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en calamiteitenoefeningen.

Eric
Is naast zijn drukke werkzaamheden altijd bereid om bij calamiteitenoefeningen als slachtoffer op te treden. Ook hij is actief in het klussen en uitdenken van lesmaterialen. Als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.

Tonny

Helpt ons bij allerlei hand- en spandiensten zoals het doen van boodschappen, verzorgen van de lunch en het bedenken en uitvoeren van nieuwe uitdagingen voor BHV-ers.

Wim
Is onze veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en oefeningen. Samen bedenken wij al vele jaren nieuwe lesplannen en maken oefen- brandapparatuur. Als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.

Ben
Werkt eveneens als onze veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en oefeningen. Hij helpt ons ook mee met het bedenken van nieuwe lesplannen en het maken van oefen- brandapparatuur. Verder is hij lotusslachtoffer, EHBO instructeur en als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.

Miriam
Krijgt u aan de lijn als wij druk zijn met het draaien van trainingen of andere werkzaamheden. Zij neemt dan onze telefoon aan, kent ons (bedrijf) door en door en zorgt dat wij met u contact opnemen zodra daar een mogelijkheid voor is.

Eric

Verzorgt voor ons al heel veel jaren al het tekenwerk van vluchtroutetekeningen. Hij voert, daar waar dat nodig is, ook opleverwerkzaamheden van veiligheidsmiddelen bij onze opdrachtgevers uit.

Gerrit
Is onze veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen veiligheidstrainingen en als slachtoffer bij oefeningen.

Debbie
Onze hulp en toeverlaat op IT-gebied.

Uw veiligheid is onze zorg!