AGENDA VAN OPLEIDINGEN EN HERHALINGEN

BBMI + OAI (Beheerder Brand Meld Installatie + Ontruiming Alarm Installatie) opleiding.Zodra er voldoende deelnemers zijn gaan wij weer BBMI+OAI-ers opleiden. Deze NIBHV gecertificeerde opleiding bestaat uit drie dagdelen, de deelnemers maken in de tussenliggende tijd een huiswerkopdracht over hun eigen BMI en die moeten zij op het derde dagdeel verdedigen en uitleggen. Aan het einde van dit dagdeel maken zijn een schriftelijk NIBHV examen. Heeft u interesse neem dan contact met ons op en dan kijken wij hoe wij het kunnen realiseren.

PREVENTIEMEDEWERKER. Op woensdag 22 juni 2022 realiseren wij op onze locatie de NIBHV gecertificeerde 1 daagse opleiding die met een schriftelijk NIBHV examen wordt afgesloten. Wanneer de deelnemers dit examen met een voldoende hebben afgesloten hebben zij de juiste kennis, de inzichten en werkwijzen kunnen verwerven en dienen zij in hun bedrijf of organisatie de taken op het gebied van preventie te kunnen realiseren. De all-in kosten bedragen € 311,40 per persoon.

PREVENTIEMEDEWERKER. Op donderdag 30 juni 2022 realiseren wij op de locatie van een van onze opdrachtgevers de NIBHV gecertificeerde 1 daagse opleiding die met een schriftelijk NIBHV examen wordt afgesloten. Wanneer de deelnemers dit examen met een voldoende hebben afgesloten hebben zij de juiste kennis, de inzichten en werkwijzen kunnen verwerven en dienen zij in hun bedrijf of organisatie de taken op het gebied van preventie te kunnen realiseren. De all-in kosten bedragen € 311,40 per persoon.

EHBK "Eerste Hulp Bij werken met Kinderen".  Deze NIBHV opleiding kunnen wij op uw of op onze locatie uitvoeren. Het is een speciaal samengestelde opleiding voor degene die met kinderen werken of daar op passen. Na het met goed gevolg afleggen van de opleiding maken de deelnemers een schriftelijk NIBHV examen. Wanneer de opleiding hebt gevolgd en deelneemt aan de jaarlijkse herhaling voldoet u aan de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (WIKK). De 1 daagse maatwerk opleiding kost € 95,00 per persoon all-in.

EHBO OPLEIDING.  De Nikta erkende EHBO opleiding kost € 338,10 per persoon all-in. Is de EHBO cursus voor jou gratis? Dat zou kunnen, veel zorgverzekeraars vergoeden dit in het aanvullende pakket en dan is het volgen van deze cursus dus gratis! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en leer hoe jij jezelf en anderen na een ongeval écht kunt helpen.

EHBO HERHALING.  Wij draaien meerdere keren per kwartaal de EHBO herhalingslessen op onze eigen locatie en op locaties bij onze opdrachtgevers. Vanwege de hoge frequentie kunt u het beste even bellen of mailen, wie weet kunnen wij u zo in een groep indelen en kunt u aan al snel aan het werk.

EMERGENCY FIRST RESONDER(Engelstalig) nodig voor uzelf of uw medewerkers? Wij realiseren op vrijdag 08 juli 2022 de Fire Fighting en op vrijdag 15 juli 2022 First Aid and CPR lesdag op onze locatie. Deze Engelstalige basisopleiding bestaat uit een BO-lesdag en een EH-lesdag in van 08.30-17.00 uur. Hierbij wordt de nieuwste lesmethodiek en het NIBHV lesboek gebruikt. Wij maken ieder jaar nieuwe lesplannen en uitdagingen. De opleiding kost € 370,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op.

VCA VOL OPLEIDING. Bij voldoende deelnemers realiseren wij deze 1 daagse opleiding voor leidinggevenden op onze locatie van 08.30-17.00 uur. Meld je aan voor deze opleiding en het beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven aan. De kosten bedragen € 290,50 per persoon all-in.

VCA BASISOPLEIDING. Wij verzorgen, bij voldoende deelnemers, van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie deze 1 daagse opleiding voor medewerkers in- en op de bouw en petrochemie. Meld je aan voor de opleiding met beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven. De kosten zijn € 250,50 per persoon all-in.

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op de navolgende data realiseren wij van 08.30-17.00 uur deze twee daagse opleiding op onze locatie. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 340,00 per persoon all-in.

  • Op maandag 27 juni 2022 de BO-lesdag en op woensdag 06 juni 2022 de EH-lesdag.

  • Op vrijdag 08 juli 2022 de BO-lesdag en op vrijdag 15 juli 2022 de EH-lesdag.

  • Op vrijdag 16 september 2022 de BO-lesdag en op maandag 03 oktober 2022 de EH-lesdag.

  • Op maandag 28 november 2022 de BO-lesdag en op dinsdag 29 november 2022 de EH-lesdag.  

  • Op maandag 12 december 2022 de BO-lesdag en op donderdag 15 december 2022 de EH-lesdag.

Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV HERHALING 2021 (Nederlandstalig).  Nagenoeg dagelijks draaien wij BHV herhalingen op onze locatie of op locatie bij onze opdrachtgevers. Informeer of u of uw BHV-ers daarbij kunnen aansluiten om een gedegen praktijkgerichte BHV herhaling te ervaren.

Uiteraard kunnen wij onze gehele agenda en planning niet op de website zetten. Hiernaast treft u actuele opleidingen, herhalingen aan waaraan u door het tijdig inschrijven aan kunt deelnemen. Maar let op: vol = vol.

VCA BASISOPLEIDING - VCA VOL OPLEIDING - HEFTRUCKOPLEIDING EN HERHALING - BHV - EHBO - AED UITLEG EN REANIMATIE INSTRUCTIE - BEHEERDER BRANDMELDCENTRALE (BBMI) - INSTRUCTIE KLEINE BLUSMIDDELEN vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij samen met u kunnen kijken wanneer dit het beste schikt om het te realiseren! Lees meer ...

De BHV basisopleiding en de jaarlijkse BHV herhaling nu ook mogelijk als E-learning met een praktijkdeel!