AGENDA VAN OPLEIDINGEN EN HERHALINGEN

BBMI + OAI (Beheerder Brand Meld Installatie + Ontruiming Alarm Installatie) opleiding. Meerdere keren per jaar verzorgen wij deze NIBHV gecertificeerde opleiding. Dat kan op onze of, bij voldoende deelnemers, op uw bedrijfslocatie. De BBMI+OAI opleiding bestaat uit drie dagdelen, de deelnemers maken in de tussenliggende tijd een huiswerkopdracht over hun eigen BMI en die moeten zij op het derde dagdeel verdedigen en uitleggen. Aan het einde van dit dagdeel maken zijn een schriftelijk NIBHV examen. Heeft u interesse neem dan contact met ons op en dan kijken wij hoe wij het kunnen realiseren.

PREVENTIEMEDEWERKER.  Wij realiseren meerdere keren per jaar op onze locatie de NIBHV gecertificeerde 1 daagse opleiding welke met een schriftelijk NIBHV examen wordt afgesloten. Deelnemers brengen hun eigen lunch mee en wij verzorgen de koffie, thee, frisdrank, soep, kroket en fruit. aan het einde van de lesdag wordt het NIBHV examen afgenomen. Wanneer de deelnemers dit examen met een voldoende hebben afgesloten hebben zij de juiste kennis, de inzichten en werkwijzen kunnen verwerven en dienen zij in hun bedrijf of organisatie de taken op het gebied van preventie te kunnen realiseren. De all-in kosten bedragen € 311,40 per persoon.

EHBK "Eerste Hulp Bij werken met Kinderen".  Deze NIBHV opleiding kunnen wij op uw of op onze locatie uitvoeren. Het is een speciaal samengestelde opleiding voor degene die met kinderen werken of daar op passen. Na het met goed gevolg afleggen van de opleiding maken de deelnemers een schriftelijk NIBHV examen. Wanneer de opleiding hebt gevolgd en deelneemt aan de jaarlijkse herhaling voldoet u aan de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (WIKK). De 1 daagse maatwerk opleiding kost € 95,00 per persoon all-in.

EHBO OPLEIDING.  De Nikta erkende EHBO opleiding kost € 338,10 per persoon all-in. Is de EHBO cursus voor jou gratis? Dat zou kunnen, veel zorgverzekeraars vergoeden dit in het aanvullende pakket en dan is het volgen van deze cursus dus gratis! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en leer hoe jij jezelf en anderen na een ongeval écht kunt helpen.

EHBO HERHALING.  Wij draaien meerdere keren per kwartaal op onze eigen locatie en ook bij opdrachtgevers de EHBO herhalingslessen. Vanwege de hoge frequentie kunt u het beste even bellen of mailen, wie weet kunnen wij u zo in een groep indelen en kunt u aan het werk.

FIRST RESONDER (Engelstalig) nodig voor uzelf of uw medewerkers? Neem contact met ons op en in onderling overleg plannen wij de twee daagse Engelstalige BHV basisopleiding in. Deze bestaat uit een BO-lesdag en een EH-lesdag in van 08.30-17.00 uur op onze of bij voldoende deelnemers op uw locatie . Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt, wij hebben ieder jaar nieuwe lesplannen en uitdagingen voor u klaar staan. De opleiding kost € 370,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op.

VCA VOL OPLEIDING.  Op vrijdag 15 oktober 2021 realiseren wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie deze 1 daagse opleiding voor leidinggevenden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus meld je voor deze opleiding en het beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven aan. De kosten bedragen € 290,50 per persoon all-in.

VCA BASISOPLEIDING. Op donderdag 02 september verzorgen wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie deze 1 daagse opleiding voor medewerkers. Meld je aan voor deze opleiding en het beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven. De kosten bedragen € 250,50 per persoon all-in.

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op woensdag 01 september 2021 (BO-lesdag) en op vrijdag 03 september 2021 (EH-lesdag) verzorgen wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie de twee daagse BHV basisopleiding. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 340,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op maandag 25 oktober 2021 (BO-lesdag) en op dinsdag 26 oktober 2021 (EH-lesdag) verzorgen wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie de twee daagse BHV basisopleiding. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 340,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op maandag 11 november 2021 (BO-lesdag) en op vrijdag 19 november 2021 (EH-lesdag) verzorgen wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie de twee daagse BHV basisopleiding. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 340,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op maandag 13 december 2021 (BO-lesdag) en op donderdag 16 december 2021 (EH-lesdag) verzorgen wij van 08.30-17.00 uur op onze leslocatie de twee daagse BHV basisopleiding. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 340,00 per persoon all-in. Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV HERHALING 2021 (Nederlandstalig).  Nagenoeg dagelijks draaien wij BHV herhalingen op onze locatie of op locatie bij onze opdrachtgevers. Informeer of u of uw BHV-ers daarbij kunnen aansluiten om een gedegen praktijkgerichte BHV herhaling te ervaren.

Uiteraard kunnen wij onze gehele agenda en planning niet op de website zetten. Hiernaast treft u actuele opleidingen, herhalingen aan waaraan u door het tijdig inschrijven aan kunt deelnemen. Maar let op: vol = vol.

VCA BASISOPLEIDING - VCA VOL OPLEIDING - HEFTRUCKOPLEIDING EN HERHALING - BHV - EHBO - AED UITLEG EN REANIMATIE INSTRUCTIE - BEHEERDER BRANDMELDCENTRALE (BBMI) - INSTRUCTIE KLEINE BLUSMIDDELEN vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij samen met u kunnen kijken wanneer dit het beste schikt om het te realiseren! Lees meer ...

De BHV basisopleiding en de jaarlijkse BHV herhaling nu ook mogelijk als E-learning met een praktijkdeel!